Fanit vaativat Britney Spearsia eroamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin fanit ovat perustaneet internetiin sivuston, jonka tarkoituksena on saada Britney eroamaan miehestään Kevin Federlinesta. Sivuston nimi on DivorceKevin.com eli suomeksi käännettynä EroaKevinistä.com.

Sivuilla voi lisätä nimensä anomukseen, jossa pyydetään Britney’ä tulemaan järkiinsä ja ottamaan ero Kevinistä. Tällä hetkellä nimiä on kertynyt vetoomukseen jo yli 2.000.

Fanit julistavat sivuilla vahvasti anti-Kevin-liikkeen puolesta. Pariskunnan suhdetta kuvaillaan junaonnettomuudeksi, ja Keviniä nimitetään paiseeksi Britneyn iholla.

Viime viikolla huhuttiin pariskunnan avioliiton olevan ohi, kun Britney potki miehensä riitelyn päätteeksi ulos heidän yhteisestä kodistaan. Myöhemmin laulajatar kuitenkin heltyi ottamaan työttömän siippansa takaisin.