Jennifer Lopez vanhentui kymmenen vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Lopezin voi nähdä New Yorkissa mauttomassa meikissä, kasvot ryppyisinä ja hiukset likaisina. Tähden vanhentunut ja sottainen ulkonäkö johtuu kuitenkin vain hänen tähdittämästään, parhaillaan kuvausvaiheessa olevasta, El Cantante -elokuvasta, jonka vuoksi Lopezin ulkonäköä joudutaan vanhentamaan kymmenellä vuodella.

– Hän näytti ainakin kymmenen vuotta vanhemmalta ja useimpia miljoonia köyhemmältä. Voisi jopa kuvitella, että Jenniferin vanhempi sisko, joka ei koskaan päässyt pois Bronxista näyttäisi täsmälleen siltä, 36-vuotiaan Jenniferin New Yorkista bongannut kadunkulkija kommentoi Daily Mirror-lehdelle.

Elokuva kertoo 70-luvulla suosiotaan nauttineesta espanjankielisestä laulajasta Hector Lavoesta. Jennifer tähdittää indie-leffaa yhdessä miehensä Marc Anthonyn kanssa.

Lopezin aikaisempi yritys siirtää siviilisuhteet valkokankaalle päättyi nolosti totaaliseen floppiin. Vuonna 2003 Jennifer näytteli silloisen poikaystävänsä Ben Affleckin kanssa romanttisessa komediassa Gigli, joka jäi heikkoudellaan elokuvataiteen historiaan.