Stara.fi on verkon luetuin viihdelehti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2004 helmikuussa toimintansa aloittanut Viihdelehti Stara.fi on noussut alle kahdessa vuodessa Suomen luetuimmaksi viihdealan verkkolehdeksi.

Stara Media Oy:n tuottama verkkojulkaisu tavoittaa viikoittain noin 46.500 uniikkia lukijaa. Tutkimusyhtiö 15/30 Researchin mukaan valtaosa lukijoista on 15 – 24-vuotiaita Länsi- tai Etelä-Suomessa asuvia naisia.

Stara.fi tarjoaa tuoreita viihdealan uutisia sekä kotimaisten ja kansainvälisten tähtien haastatteluja. Tärkeä osa tarjontaa ovat myös levy-, elokuva- ja peliarvostelut sekä lukijoiden keskustelupalstat. Julkaisun tuottamaa materiaalia julkaistaan myös useilla muilla verkkosivustoilla ja printtilehdissä.

Verkkolehti aloitti ensimmäisenä Suomessa kaupalliset podcast-lähetykset elokuussa 2005. Lähiaikoina julkaisun podcast-tarjontaa on tarkoitus lisätä useilla uusilla ohjelmilla.

Luvut perustuvat TNS Gallupin ylläpitämään Metrix -mittaukseen. Lisätietoja Stara.fi mediakortista.