Britney Spears yhä netin kuningatar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on musiikillisesta hiljaiselostaan huolimatta edelleen ykkönen ainakin internetin hakutuloksissa. Hän pitää yhä kärkisijaa Yahoo-hakukoneen suosituimpien hakusanojen listalla. Britney on hallinnut listan ykkössijaa viimeisen neljän vuoden aikana kolmena vuotena. Vuonna 2004 hänen ohitsee pyyhälsi tilapäisesti ”American Idol”.

24-vuotias poppari on pysynyt tiiviisti otsikoissa, vaikka uutta studiomateriaalia ei olekaan julkaistu. Tähden aika on kulunut seurusteluun, häihin, lapsen odotukseen ja sittemmin kasvatukseen. Varsinkin Sean Preston -lapsen syntymä sai aikaan ryntäyksen myös hakukoneiden puolella.

Seuraavat sijat Yahoon haetuimpien listalla menivät seuraavasti: 50 Cent, Cartoon Network, Mariah Carey, Green Day, Jessica Simpson, Paris Hilton, Eminem, Ciara ja Lindsay Lohan. Maailmalla haetaan siis selkeästi viihdemaailmaan sijoittuvia sanoja. Toki kärjen tuntumassa olivat myös tsunami, Irak ja Michael Jacksonin oikeudenkäynti.

Viihdelehti Stara.fi:n vuoden haetuin oli Aki Sirkesalo. Muita suosikkeja olivat Jessica Simpson, Lindsay Lohan, Darin, Pelimies, Salarakkaat, Antti Tuisku, Apulanta, Katariina Hänninen ja Mikko Leppilampi.