Gansterit ajavat takaa Jennifer Anistonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston on tuskastunut häntä seuraaviin paparazzikuvaajiin. Nyt mukaan ovat Anistonin mukaan tulleet myös rikolliset, jotka haluavat ansaita rahaa näyttelijättären kuvilla. Kuvia saadakseen he ovat valmiit rikkomaan jopa lakia.

Jennifer pelkää nykyisin ajaa autollaan Los Angelesissa, sillä häntä seurataan joka paikkaan.

– He ovat todella varomattomia. Näen taustapeilistäni kuinka nämä miehet ajavat jalkakäytävillä ja oikaisevat risteyksissä. He ovat todella outoja, Aniston kertoi.

– Nyt uusi kuva-alan yritys on palkannut jengien jäseniä kuvaajiksi. Mukana on myös rikollisia. Se on kokonaan uusi paparazzien rotu. Heidän ei tarvitse käydä kuvausalan kouluja, vaan riittää että he ovat aggressiivisia, pelottelevat ihmisiä ja ottavat kuvat.

Äskettäin Aniston joutui paparazzin kuvaamaksi kotipihallaan. Hän esti kuvien julkaisun uhkaamalla kuvien mahdollisia julkaisijoita oikeustoimilla.