Kevin haluaa avioerossa jättikorvauksen Britneyltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin ja hänen aviomiehensä Kevin Federlinen suhde on ollut viime aikoina koetuksella, kun Kevinin rahankäyttö ja juhliminen karkasivat käsistä. Pari on tiettävästi harkinnut myös avioeroa, mutta tällä hetkellä erosuunnitelmat on ilmeisesti haudattu.

Mikäli pariskunta kuitenkin joskus eroaa, haluaa Kevin Britneyltä huiman 125 miljoonan dollarin korvauksen, kertoi yhdysvaltalainen In Touch Weekly -lehti. Britney ja Kevin menivät naimisiin syyskuussa 2004, joten tuolla korvauksella Kevin saisi kuukausipalkakseen noin 8,3 miljoonaa dollaria.

Britneyn tiedottaja Leslie Sloan on kuitenkin kiistänyt tiedot.

– Juttu ei pidä paikkaansa. Kevin ei antanut heille haastattelua, hän totesi In Touch -lehden jutusta. Hänen mukaansa pariskunnan välit ovat taas kunnossa ja he ovat onnellisempia kuin koskaan.