Idols-kamppailu huipentuu tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana selviää Suomen toinen Idols-kilpailun voittaja. Kilpailun viimeisessä finaalissa tittelistä kamppailevat 25-vuotias opiskelija Ilkka Jääskeläinen ja 19-vuotias tarjoilija Katri Ylander.

Molemmat kilpailijat esittävät illan finaalilähetyksessä neljä kappaletta. Voittaja valitaan katsojaäänestyksellä. Lähetys alkaa MTV3-kanavalla kello 19.20. Katri on menestynyt paremmin eri lehtien kyselyissä, mutta oikea voittaja julkistetaan vasta 22.35 alkavassa lähetyksessä.

Kuluneella viikolla mediassa on keskusteltu paljon finalistien laulutaidosta tai sen puutteesta. Osansa keskusteluun ovat antaneet myös musiikkialan ammattilaiset, joiden erittäin kriittisistä kommenteista on paistanut läpi jopa hienoinen kateus.

Viime sunnuntain lähetyksessä kumpikaan finalisti ei tosin yltänyt parhaimpaansa, mutta viikon tiivis harjoittelu ja parannukset konserttipaikan tekniikassa ovat toivottavasti parantaneet myös laulun laatua.

Viime vuonna Idols-voiton vei Hanna Pakarinen. Toiseksi sijoittui Jani Wickholm ja kolmanneksi supersuosioon nopeasti noussut Antti Tuisku.