Kate Moss ja Jack Osbourne shoppailivat yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden takia viime aikoina tiiviisti otsikoissa ollut supermalli Kate Moss on bongattu shoppailemasta Jack Osbournen kanssa Los Angelesissa. Aiemmin hän on viihtynyt ostoksilla lähinnä villien ystäviensä ja poikaystävä Pete Dohertyn kanssa, mutta nyt Moss on ilmeisesti jättänyt molemmat taakseen.

Doherty jäi kiinni huumeiden käytöstä vain pari viikkoa sitten, minkä jälkeen Mossia neuvottiin olemaan hänestä erossa. Mies itse on anellut tyttöystäväänsä takaisin jopa median välityksellä.

– Kyllä, rakastin häntä, mutta hän sai minut miltei menettämään kaiken, Moss totesi.

Jack Osbourne lienee juuri vieroituksesta päässeelle supermallille hyvää seuraa, sillä hänellä on itsellään ollut ongelmia päihteiden kanssa. Nyt Jack on päässyt niistä tiettävästi kokonaan eroon. Jack on myös aloittanut kamppailulajit ja jopa menestynyt kilpailuissa.