Ilkka Jääskeläinen on uusi idoli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen toisen Idols-kilpailun voittajaksi julistettiin myöhään sunnuntai-iltana 26-vuotias Ilkka Jääskeläinen, joka sai tasaväkisen kilpailun yleisöäänistä 55 prosenttia. Ilkka oli kilpailussa varsinkin nuorten naisten suosikki ja energinen ilopilleri.

Ilkka oli voitostaan niin riemuissaan, että unohti välillä jopa tulevan Unohda en -singlensä sanat. Toiseksi Idols-kisassa sijoittui Huittisista kotoisin Katri Ylander, joka täytti lauantaina 20-vuotta.

Karsintoihin osallistuneiden 1.300 laulajan joukosta finaaliin selviytyneet Ilkka ja Katri esittivät molemmat sunnuntain finaalikonsertissa neljä kappaletta. Molemmat lauloivat hienosti, kun konserttipaikan monitorointi oli viimein saatettu kuntoon. Näin laulajat kuulivat itsensä ja oman vireensä paremmin.

Ilkka esitti finaalissa kappaleet Please Forgive Me, The Power Of Love ja This Love. Katri puolestaan esitti finaalissa kappaleet Total Eclipse Of The Heart, Piste ja Don’t Speak. Lisäksi molemmat esittivät kilpailun voittajalle sävelletyn kappaleen.

Huomenna maanantaina kilpailijoilla on hyvin ansaittu vapaapäivä, mutta jo tiistaina voittajan ja muiden finalistien kalenterit täyttyvät haastatteluista. Suomen pop-taivaalla on nyt ainakin kaksi uutta tähteä.