Mutya jätti Sugababes-yhtyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoiset huhut Sugababes -yhtyeen hajoamisesta pitivät paikkansa. Maaliskuussa Tahila-tyttären synnyttänyt Mutya Buena on nimittäin jättänyt yhtyeen. Eroamiseen ei liittynyt yhtyeen mukaan erimielisyyksiä ja yhtyeen jäsenet ovat edelleen hyviä ystäviä.

13-vuotiaana yhtyeeseen liittynyt Mutya ehti olla yhtyeessä seitsemän vuotta, jonka aikana Sugababes nousi kolme kertaa Britannian virallisen singlelistan ykköseksi. Yhtyeen suurimmat hitit ovat Round Round, Freak Like Me ja lokakuussa listaykköseksi noussut Push The Button.

– Päätökseni perustui täysin henkilökohtaisiin syihin. Olen nauttinut suuresti uskomattomasta urastamme. Olen ylpeä kaikesta, mitä olemme Sugababesina saavuttaneet, Mutya totesi tiedotteessaan.

Sugababesin hajoamisesta on huhuttu viimeisen vuoden aikana jo useita kertoja. Miehistönvaihdos ei kuitenkaan tuhoa yhtyettä, sillä Mutyan tilalle on jo valittu korvaaja.

– Edustajamme esitteli meidät henkilölle, jonka kanssa he olivat tehneet jo pitkään yhteistyötä. Tiesimme heti tavatessamme, että hän oli ainoa mahdollinen ihminen jatkamaan matkaa kanssamme.

Ensi keväänä yhtye tekee oman brittikiertueen. Sugababes nähdään myös Take That -kiertueen lämmittelijänä. Eräiden tietojen mukaan Sugababes tekisi jatkossa myös musiikillista yhteistyötä Take That -biisinikkari Gary Barlowin kanssa, joka on mahdollisesti yksi seuraavan levyn tuottajista.