Gwen Stefani vahvisti: Olen raskaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi uutisoi eilen US Weeklyn tiedon, jonka mukaan poptähti Gwen Stefani olisi raskaana. Nyt tähti itse on vahvistanut tietojen pitävän paikkansa.

36-vuotias Stefani vahvisti raskauden keskiviikkoiltana Floridan Fort Lauderdalessa järjestetyssä konsertissa. Hän ei kuitenkaan vielä kertonut yksityiskohtia raskaudesta tai sen etenemisestä. US Weeklyn mukaan laskettu aika olisi kesäkuussa.

Gwen ja hänen Bush-yhtyeestä tuttu artisti-miehensä Gavin Rossdale tapasivat ensimmäisen kerran jo vuonna 1995, kun No Doubt oli lämmittelybändinä Rossdalen yhtyeen keikalla. Gavin kosi Gwenia New Yorkissa uudenvuodenpäivänä 2002.

Pariskunta meni naimisiin syyskuussa 2002 kahteen kertaan kahden viikon välein. Hääjuhlallisuudet järjestettiin nimittäin molemmin puolin Atlantin valtamerta – Yhdysvalloissa ja Britanniassa.

Gwen on parhaillaan ehdolla peräti viiden Grammy-pystin saajaksi albumillaan Love. Angel. Music. Baby. Hän on ehdolla myös erittäin arvostetussa ”Vuoden albumi” -kategoriassa.