Janet Jackson päihitti Britney Spearsin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin hakukone Google julkaisi juuri oman palvelunsa haetuimpien sanojen listan. Aikaisempina vuosina ykkössija on kuulunut suvereenisti Britney Spearsille, mutta nyt popin kuningatar on syösty vallasta. Googlen haetuin on nimittäin Janet Jackson.

Muilta osin hakujen kolmen kärki meni luonnonvoimille. Toisella sijalla on nimittäin hurrikaani Katrina ja kolmannella tsunami. Britney Spears putosi välivuotensa aikana peräti listan sijalle kahdeksan. Yahoo!-hakukoneen vastaavassa tutkimuksessa Britney oli jälleen ykkösenä.

Muista haetuimmista julkkiksista mainittakoon viidenneksi sijoittunut Brad Pitt, kuudenneksi sijoittunut Michael Jackson. Angelina Jolie on yhdeksäs ja Harry Potter kymmenes. Eniten hakujaan kuluneen vuoden aikana kasvattanut viihdealan nimi oli Green Day.

Googlen verkkosivuilla on nähtävissä myös monien julkkisten hakujen määrä graafisesti esitettynä. Britneyn kaksi suurinta piikkiä ovat raskauden varmistuminen ja Sean Prestonin synnytys. Mariah Carey nousi hetkellisesti haetuimmaksi julkkikseksi hänen albuminsa ilmestyessä.