King Kong -tähti jäi kiinni tullissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreen King Kong -elokuvan tähti Adrien Brody joutui tullitarkastukseen, kun hän oli matkalla kyseisen elokuvan kuvauksiin Uuteen-Seelantiin. Oscar-pystillä palkittu näyttelijä sai samalla huomata, että ohjaaja Peter Jacksonin tunteminen voi olla ratkaisu monenlaisiin ongelmiin tuossa kaukaisessa maassa.

Pianisti-elokuvasta pinnalle noussut Brody otti Yhdysvalloista mukaansa roppakaupalla suunraikastimia. Kun tullitarkastaja tutki näyttelijän matkalaukkua, sieltä löytyi suuri määrä epäilyttävän näköisiä valkoisia ”pillereitä”.

– Elokuvayhtiö teki Sidottu -elokuvan markkinointia varten kofeiinipitoisia, pillerin muotoisia suunraikastimia, jotka pakattiin lääkepurkkeihin. Annoin Peterin maistaa niitä ja hän ihastui niihin. Jouduin pian käymään Yhdysvalloissa markkinoimassa elokuvaani, joten toin matkalta samalla Peterille suunnilleen tuhat pilleriä, hän kertoi People -lehdelle.

– Jouduin tullitarkastukseen palatessani Uuteen-Seelantiin. Tiesin heti mistä oli kyse. Virkailija kutsui paikalle esimiehensä ja he kyselivät minulta mitä pillerit olivat. Kerroin heille, että ne ovat suunraikastimia Peter Jacksonille, ja he päästivät minut heti jatkamaan matkaani, Brody kertoo.

– Olisin voinut salakuljettaa vaikka huumeita, sillä koska tunsin Peter Jacksonin, he päästivät minut läpi tullista.