Music TV listaa parhaat jouluvideot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyllä Suomessa aloittanut MTV Finland viihdyttää katsojiaan jouluna listaamalla kaikkien aikojen parhaat jouluaiheiset musiikkivideot. Kymmenen kärki katsastetaan kanavalla teeman mukaisesti aattoaamuna kello kymmeneltä.

– Tähän aikaan vuodesta ilmestyy monia uusia joulualbumeja, mutta harva osaa nimetä mitkä jouluvideot ovat ilmestyneet markkinoille vuosien saatossa. Useimmat muistavat niistä yhden: Wham ja Last Christmas, joka myös johtaa parhaiden jouluvideoiden listaa, musiikkijohtaja Fredrik Severin Music TV:ltä toteaa tiedotteessaan, vaikka kyseinen video on listalla vasta sijalla neljä.

Tämä hetken jouluisten musiikkivideoiden kymmenen kärki näyttää tältä:

1. Band Aid : Do They Know It’s Christmas2. Destiny´s Child : 8 Days Of Christmas3. Mariah Carey : All I Want For Christmas Is You4. Wham : Last Christmas5. Bangles : Hazy Shade Of Winter6. Mew : She Came Home For Christmas7. Run DMC : Christmas In Hollis8. The Pogues : Fairytale Of New York9. Jon Bon Jovi : Please Come Home For Christmas10. Los Del Rio : Macarena Christmas