Näyttelijä Tori Spelling kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hills 90210 -teinisarjasta tuttu näyttelijä Tori Spelling on mennyt kihloihin näyttelijä Dean McDermottin kanssa. McDermott kosi Toria jouluaattona Torontossa, Kanadassa.

– Olemme uskomattoman onnellisia ja rakastuneita. Tuskin voimme odottaa, että pääsemme aloittamaan yhteisen elämämme, pariskunta hehkutti People -lehdelle.

Kosinta tapahtui koristeltujen joulukuusien keskellä, jonne pariskunta karautti romanttisesti hevosten vetämällä vaunulla. Deanin sisko oli sammuttanut kaikki valot noin kilometrin säteellä paikasta. Dean, 39, tarjosi Torille, 32, timantein ja safiirein koristellun sormuksen.

Pariskunta tapasi aiemmin tänä vuonna Kanadassa, kun he olivat kuvaamassa televisioelokuvaa Mind Over Murder. Spelling erosi edellisestä aviomiehestään, Charlie Shanianista, vasta tämän vuoden syyskuussa hieman yli vuoden avioliiton jälkeen. Myös McDermott erosi syyskuussa vaimostaan 12 vuoden avioliiton jälkeen.

Tori Spelling teki läpimurtoroolinsa isänsä Aaron Spellingin tuottamassa Beverly Hills 90210 -nuorisosarjassa, mutta on sittemmin joutunut tyytymään lähinnä b-luokan rooleihin.