Daddy Yankee : Rompe

Singlet · Stara.fi

Reggaeton-musiikin sanansaattaja Daddy Yankee on saavuttanut letkeällä tanssimusiikillaan suurehkon suosion ympäri maailmaa. Gasolina -hitti soi edelleen klubeissa niin Suomessa kuin Karibiallakin. Miehen tuorein single on Rompe, joka jatkaa edeltäjiensä kanssa samoilla linjoilla.

Tyylillisesti Rompe on lähellä esimerkiksi Gasolinaa, mutta ei kuitenkaan yllä lähellekään samoihin, sillä nyt biisistä puuttuu kokonaan tarvittava clue. Mukana ei ole mitään selkeää kertosäettä, joka jäisi päähän soimaan Gasolinan tapaan.

Soundipuolella kappale tarjoaa kuitenkin aavistuksen enemmän electroa ja on siten mielyttävä yllätys. Kokonaisuudesta puuttuu kuitenkin se hittikärki, joten Rompe taitaa jäädä välimallin singleksi, vaikka tanssilattialla kappale toimiikin mukavasti edeltäjiensä imussa.

Pisteet 3/5