Paris Hiltonin suu yritetään sulkea oikeustoimin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hiltonin suuta yritetään nyt sulkea oikeustoimin – vieläpä hieman erikoiselta suunnalta. Hänen kihlattunsa Stavros Niarchosin ystävä Brian Quintana on nimittäin haastamassa Parisia oikeuteen perättömien juttujen levittämisestä.

Quintana on lähettänyt perijättären lakimiehille kirjelmän, jossa hän toteaa Hiltonin levittämien juttujen pilanneen hänen maineensa ja vaikeuttaneen hänen liiketoimiaan. Hän uhkaa turvautua oikeustoimiin Parisin suun sulkemiseksi, PageSix.com uutisoi.

– Odotamme neiti Hiltonin ymmärtävän seuraukset, joita väärien tietojen levittämisestä voi koitua, Quintanan totesi kirjeessä.

Los Angelesissa erilaisia juhlia työkseen järjestävän Quintanan ja Hiltonin eripura huipentui American Music Awards -gaalan jatkoilla, kun Paris pyysi turvamiehiä poistamaan kihlattunsa ystävät yksityiseltä Privilege -klubilta.