Björk purjehtii maailman ympäri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Islantilaistähti Björk harjoittelee parhaillaan elämänsä koetusta varten. Hän suunnittelee purjehtivansa perheineen maailman ympäri, ja valmentautuu parhaillaan tulevaan urakkaansa kymmenviikkoisella purhehduskurssilla.

Mikäli popparin suunnitelmat toteutuvat, Björk suuntaa maailman merille 30 tonnisella purjeveneellä yhdessä poikaystävänsä Matthew Barneyn ja pariskunnan kolmivuotiaan Isadora-tyttären kanssa.

– Se on aina ollut unelmani. Minulla on tällä hetkellä koteja ympäri maailmaa – Islannissa, Englannissa ja Ranskassa, mutta unelmoin kodista purjeveneessä, joka voi viedä minut minne haluan, Björk kertoi.

– Tietenkin käyn kokeissa, jotta tiedän onko minusta siihen. Teen parhaillaan kovasti töitä unelmani eteen. Elämäni on aina ollut yhtä muutosta – olen aina katsonut tulevaisuuteen ja halunnut uusia kokemuksia. En ole koskaan viihtynyt paikallani. Uskon, että elämä veneessä on mahtavaa.

Björk nousi maailmanmaineeseen vuonna 1993 julkaistulla Human Behaviour singlellään. Sittemmin omintakeista soundia esittävä poppari on julkaissut mm. hitit Play Dead ja Violently Happy. Hänen suurin listamenestyksensä on kuitenkin vuonna 1995 julkaistu It’s Oh So Quiet.