Timberlake ja Diaz laskettelurinteen sankareiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispariskunta Cameron Diaz ja Justin Timberlake olivat äskettäin lomailemassa Telluridessa, Coloradossa, kun he joutuivat laskettelurinteessä onnettomuuden silminnäkijöiksi. Kaksi naista törmäsi rinteessä kovalla vauhdilla toisiinsa, ja toinen heistä lensi pitkän ilmalennon.

Nainen huusi tuskasta pudotessaan maahan. Pian kaksi laskettelijaa kiiruhti auttamaan tuskissaan makaavaa naista. Paikalla olijoille selvisi vasta noin 20 minuuttia myöhemmin, että auttajat olivat maailmankuuluja supertähtiä. Heidän henkilöllisyytensä selvisi vasta, kun Cameron ja Justin ottivat laskettelulasit pois silmiltään, CdUk.com kertoi.

– He olivat uskomattomia. Ei olisi ikinä uskonut, että he olivat noin kuuluisia, silminnäkijä totesi.