Supertähti Conan O’Brien saapuu Suomeen helmikuussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi:n Yhdysvalloista saamien tietojen mukaan maailmankuulu talk show-isäntä Conan O´Brien on tulossa vierailulle Suomeen helmikuun aikana.

Viihdelehti Stara.fi oli yhteydessä Late Night with Conan O´Brien -ohjelmaa tuottavan NBC -televisiokanavan tiedottajaan, joka ei suoraan vahvistanut vierailua, mutta ei myöskään kiistänyt sitä.

– Pyydän teitä ottamaan yhteyttä SubTV-televisiokanavaan, jonka jälkeen voimme harkita haastattelua, tiedottaja Jennifer Minezaki vastasi helmikuulle osoitettuun haastattelupyyntöömme.

SubTV:n tiedottaja Kaisa Herlevi pyysi toimittamaan haastattelupyynnön sähköpostilla, eikä kiistänyt supertähden Suomen vierailua. Tarkempaa ajankohtaa kanavan edustaja ei kuitenkaan vielä tiennyt kertoa.

Conanin vierailua kovasti toivonut Turku ei ollut vielä eilen tietoinen O´Brienin Suomeen tulosta.

– Ei ole tietoa. Kyllä minun pitäisi se tietää, jos olisi kutsuttu, Turun kaupunginjohtaja Arman Lahoniityn sihteeri Tamara Holmberg kertoi puhelimitse Stara.fi:lle

Saamamme tiedot superjulkkiksen Suomen vierailusta pitävät mitä todennäköisemmin paikkansa. Haastattelupaikaksi pyydettiin Helsinkiä, joten ainakin siellä Conan O´Brien tulee vierailemaan, vaikka matka ei Turkuun saakka yltäisikään.

Conan O´Brien on ollut kuluneen talven aikana vahvasti esillä suomalaisissa medioissa, sillä hän on ottanut Suomen positiiviseksi silmätikuksi ohjelmassaan. Kymmeniä miljoonia katsojia tavoittavassa ohjelmassa on usein ihmetelty O’Brienin ja presidentti Tarja Halosen yhdennäköisyyttä.