Massive Attack julkaisee tuplakokoelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan viidettä studiolevyään työstävä brittiyhtye Massice Attack -yhtye julkaisee maaliskuun lopussa uuden Collected -kokoelmalevyn. Paketti sisältää kaksi levyä, joista toinen sisältää yhtyeen suosikkiviisuja, kuten hitit Unfinished Sympathy ja Safe From Harm.

Toinen kiekko sisältää yhtyeen hieman harvinaisempaa tuotantoa, uusia kappaleita ja lisäksi myös DVD:n yhtyeen musiikkivideoista. Kokoelma puristaa yhteen parhaat palat yhtyeen tähän mennessä neljän albumin mittaiselta uralta.

Massive Attack on ollut yksi aikansa innovatiivisimmistä ja vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä. Bändin hypnoottinen soundi, joka on täynnä tummaa aistillisuutta, hip-hop rytmejä ja sielukkaita melodioita, on raivannut tietä muille yhtyeille 90-luvun alusta lähtien. Yhtyeen levyjä on myyty maailmalla yhteensä noin yhdeksän miljoonaa kappaletta.

Seuraavaa, parhaillaan työn alla oleva, Weather Underground -studiolevy julkaistaan ensi vuoden alussa.