Conan haluaa tavata Tarja Halosen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen ensi kuussa saapuva televisiotähti Conan O´Brien haluaa vierailunsa aikana tavata presidentti Tarja Halosen. Tähden edustaja on jo lähestynyt presidentin kansliaa tapaamisen merkeissä ja matkaohjelmassa voi olla jopa Halosen haastattelu.

Conanin matkaohjelmaa suunnitellaan parhaillaan Yhdysvalloissa, joten vierailu myös Turkuun on vielä mahdollinen, vaikka sellaista ei ole vielä sovittukaan. Turun lähettämälle kutsuvideolle ja kaupungin matkaoppaalle naurettiin O´Brien toissailtaisessa ohjelmassa.

Maailmankuulu talk show-isäntä ei saa Suomen vierailustaan korvausta, vaikka matkalla kuvattava materiaali tuokin maallemme rutkasti kansainvälistä näkyvyyttä. Esimerkiksi Kanada maksoi taannoin noin miljoona dollaria saadakseen Conanin kuvaamaan Torontoon.

Viihdelehti Stara.fi paljasti Conan O´Brienin tulevan Suomen vierailun keskiviikkona.