Trancetähti Mark Spoon kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas saksalainen konemusiikkiartisti Mark Spoon on kuollut 39-vuotiaana. Menestyksekkäästä Jam & Spoon -yhtyeestä tuttu Spoon, oikealta nimeltään Markus Löffel, löydettiin viime viikolla menehtyneenä kotoaan Berliinissä. Epävirallisten tietojen mukaan kuolinsyynä oli sydänkohtaus.

Mark Spoon ja hänen ystävänsä Jam El Mar nousivat 90-luvulla nopeasti trancemusiikin pioneereiksi ja heidän käsistään lähti maailmalle lukuisia legendaarisia tanssihittejä. Jam & Spoon -yhtyeen tunnetuin hitti on vuonna 1994 julkaistu Right In The Night, joka soi yhä edelleen myös suomalaisilla klubeilla.

Frankfurtissa 27. marraskuuta 1966 syntynyt Mark Spoon tunnettiin myös remixeistään. Hän miksasi urallaan mm. Dr. Albanin, Deep Forestin, Paul van Dykin, Mobyn, Pet Shop Boysin, Technotronicin ja Age Of Loven hittejä. Lisäksi hänen muita projektejaan olivat mm. Tokio Ghetto Pussy, Big Room ja Storm.