Alkoholi tuhosi ”Ritari Ässän” avioliiton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch ja Ritari Ässä -televisiosarjoista tuttu näyttelijä David Hasselhoff on avautunut lehdistölle avioeronsa todellisista syistä. Hän on myöntänyt avioeron johtuneen pääasiassa alkoholiongelmastaan.

Hasselhoff ja hänen vaimonsa Pamela Bach jättivät avioerohakemuksen viime viikolla kuudentoista vuoden avioliiton jälkeen. Hakemusta perustellaan ylitsepääsemättömillä erimielisyyksillä, mutta näyttelijän itsensä mukaan syy löytyy alkoholista.

Hasselhoff on paininut jo vuosia alkoholiongelmansa kanssa. Hän on useissa haastatteluissa ja uutisissa myöntänyt olleensa todella pohjalla vuonna 2002, jolloin hänellä oli ns. ränni päällä. Silloin tähti oli menettää jopa henkensä, mutta onnistui hankkiutumaan hoitoon.

Vuonna 2004 hän kuitenkin retkahti taas alkoholin vietäväksi ja jäi lopulta kiinni rattijuopumuksesta.

Michael Knight -nimellä lasten ja nuorten sankariksi Ritari Ässä -sarjassa noussut tähti katuu syvästi vaimolleen alkoholilla aiheuttamaansa mielipahaa.