Conan O´Brien teki Haloselle suomenkielisen vaalilaulun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen helmikuun alkupuolella saapuva yhdysvaltalainen televisioisäntä Conan O´Brien on saanut myös amerikkalaisen median kiinnostumaan Suomen presidentinvaaleista lähinnä yhdennäköisyydellään istuvaan presidenttiin.

Kun selvisi, että toisella kierroksella ovat Sauli Niinistö ja Conan-look-a-like Tarja Halonen, päätti Conan taustavoimineen tehdä Haloselle oman kannatuslaulun ja vaalimainoksen.

Eilen rapakon takana nähdyssä Late Night with Conan O´Brien -ohjelman jaksossa isäntä esittää palopuheita Halosen puolesta pidempään kuin koskaan aiemmin. Perjantaina Suomessa nähtävässä jaksossa esitetään mm. Max Weinbergin studio-orkesterin johdolla Haloselle tehty suomenkielinen vaalilaulu!

– Tarja, oi Tarja, sä oot meidän valinta, Conan rinnallasi, on mahdotonta hävitä!, laulussa luritellaan.

Ohjelmassa näytetään myös muiden yhdysvaltalaiskanavien juttuja, joissa ihmetellään televisiojulkkiksen ja Suomen presidentinvaalien yhteyksiä.

– Olen maailman vaikutusvaltaisin julkkis, vaikutan suoraan maiden johtajien valintaan. Seuraavina ovat vuorossa Ruotsi, Norja, Tanska, Belgia ja Hollanti, Conan riemuitsi ohjelmassaan Subtv:n mukaan.

Conan O´Brien vierailee Suomessa 11.-14. helmikuuta. Matkallaan hän aikoo kuvata materiaalia ohjelmaansa 8 hengen työryhmän voimin.