Isaac Hayes joutui sairaalahoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaniartisti, nykyisin myös South Park -piirrossarjan laulavana Chef-kokkina tunnettu Isaac Hayes, on joutunut sairaalahoitoon. Soul-musiikin elävä legenda kirjautui memphisläiseen sairaalaan tiistaina uupumuksen takia.

63-vuotiaan tähden tilasta ei ole vielä saatu tarkkoja tietoja, sillä hänen manageriaan ei ole tavoitettu valottamaan asiasta tarkemmin. Tähden pitkäaikainen yhteistyökumppani David Porter kertoi kuitenkin, ettei tilanne ole vakava.

– Hän on vain tehnyt liikaa töitä ollessaan esiintymässä Atlantic Cityssä, pääkaupunkiseudulla ja Tunicassa, Mississippissä. Hän oli vain väsynyt, mutta on jo paremmassa kunnossa, ystävä kertoi Memphis Commercial Appeal -lehdelle.

60-luvulla menestyksekkään uransa aloittaneen Hayesin tunnetuin hitti on vuonna 1971 julkaistu televisiosarja Shaftin tunnuskappale, joka on sittemmin tehty uudelleen useita kertoja. Kappale toi Hayesille Oscar-pystin seuraavana vuonna parhaasta kappaleesta. Hän oli ensimmäinen musta, joka voitti Oscarin.

South Park -sarjan Chefin roolihahmon ominaisuudessa hän on julkaissut mm. kappaleen Chocolate Salty Balls. Tulevalla kaudella hän vierailee myös 70’s Show -televisiosarjassa.