Simple Minds keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiyhtye Simple Minds saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuun alussa. Yhtye nousee Helsingin Kulttuuritalon lavalle 2. huhtikuuta. Jim Kerrin johtama Simple Minds nousi 80-luvulla yhdeksi maailman suosituimmista rockyhtyeistä. 25-vuotisen uransa aikana yhtye on myynyt 30 miljoonaa levyä.

Skotlantilainen Simple Minds on tehnyt 90-luvun hiljaiselon jälkeen paluuta viime vuonna ilmestyneellä Black & White 050505 -albumilla. Yhtyeen ensimmäiset levyt olivat vielä punkia, mutta 80-luvulle siirryttäessä soundiksi vakiintui syntikkapop.

Bändi tunnetaan parhaiten Don’t You (Forget About Me) -hitistä, joka oli 80-luvun kuuluisimpia kappaleita. Viihdelehti Stara.fi haastatteli äskettäin yhtyettä Lontoossa. Haastattelu julkaistaan lähiaikoina.