Paris Hilton liian kiltti Playboy-kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljonääriprinsessa Paris Hilton on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista naisjulkkiksista. Näyttävää tähteä onkin siksi kosisteltu lukuisia kertoja myös Playboy-lehden kuvauksiin, mutta Paris on hieman yllättäen kieltäytynyt kunniasta.

24-vuotias Hilton on kertonut, että Playboy-isäntä Hugh Heffner on anonut häntä suostumaan lehden kuviin siitä lähtien kun hän oli teini-ikäinen.

– He ovat pyytäneet minua miljoona kertaa. Heffner on anellut minua kuviin ja tarjonnut suuria rahasummia siitä saakka kun olin 17-vuotias. En kuitenkaan tule koskaan tekemään sitä, koska olen Paris Hilton, Paris kertoi australialaiselle NineMSN:lle.

Parisin kieltäytyminen on herättänyt hieman hämmennystä, sillä hänet on totuttu näkemään normaaleissa yökerhoissakin Playboy-osaston asusteissa – ja vieläpä ilmaiseksi.