Britney Spearsin mies avaa oman yökerhon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaimonsa Britney Spearsin varjolla artistiuralle suunnannut Kevin Federline on laajentamassa toimintaansa yökerhobisnekseen. Yhdysvaltalaislehtien mukaan hän on avaamassa omaa yökerhoa Las Vegasiin, mikäli alkamassa oleva artistiura ei ota tuulta alleen.

Britney ei ole suunnitelmasta kuitenkaan innoissaan, sillä hän haluaa miehensä auttavan yhteisen lapsensa hoitamisessa ja kasvattamisessa.

– Viimeinen paikka jossa Britney haluaisi Kevinin viettävän aikaansa on yökerho. Vaikka se olisi hänen oma yökerhonsa. Kevin kuitenkin odottaa sen olevan kultakaivos, jolla hän tekee miljoonia, nimetön lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Aiemmin taustatanssijana toiminut Federline julkaisi vuoden alussa ensimmäisen soolosinglensä PopoZao. Samalla hän avasi myös omat verkkosivunsa osoitteessa www.kevinfederline.com. Miehen The Truth -soololevy tullaan julkaisemaan popparin itsensä mukaan tämän vuoden aikana.