Laura Malmivaara : Myytävänä elämä

Singlet · Stara.fi

Näyttelijä Laura Malmivaara on laajentanut toimenkuvaansa myös musiikin saralle. Hänen tuore singlensä on Myytävänä elämä, joka on lohkaistu samannimiseltä albumilta. Biisi on Rauli Eskolinin käsialaa ja sanoitus on Lauran omasta kynästä.

Biisi kuulostaa ensi kuulemalta tyhjänpäiväiseltä lässytykseltä, jota rasittavan tylsät säkeistöt toki ovatkin. Soundimaailmaa on haettu jostain Depeche Moden planeetalta, mutta homma ei silti toimi.

Tunnelma muuttuu täysin reilun minuutin piinan jälkeen, kun varsinainen kertosäe pääsee vauhtiin. Se on kaunis ja melodialtaan selvää hittiosastoa varsinkin radioissa. Tätä haluaa lisää – paljon. Kertosäkeen jälkeen vaivutaan jälleen syvään masennukseen kaikin puolin todella rasittavien säkeistöjen paineessa.

Onneksi toisen kertosäkeen jälkeen kuulija pidetään vielä onnellisessa olotilassa vaivuttamatta häntä syvyyksiin. Loppupuolella tunnelma alkaa olla jo nousemaan päin ja viimeinen kertosäe saa kappaleen tuntumaan jo hitiltä. Niin, ellei mukana olisi niitä säkeistöjä.

Malmivaaran Myytävänä elämä -kappaleessa yhdistyy harvinaisella tavalla todella heikko osuus ja kaunis ja mahtipontinen kertosäe. Tässä olisi ollut tosiaan hitin aineksia, mutta…

Pisteet 2/5