Brad Pitt osti Angelina Jolielle sormuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Brad Pitt osti rakkaalleen Angelina Jolielle sormuksen heidän vieraillessan Dominikaanisessa Tasavallassa viime viikolla. Pitt oli nähnyt raskaana olevan Jolien katselevan sinisellä vulkaanisella kivellä varustettua sormusta, ja päättänyt ostaa sen hänelle.

Kultainen sormus ei tullut Pittille kalliiksi, sillä se maksoi vain 48 dollaria. Ele on kuitenkin osoitus siitä, että pariskunta aikoo piakkoin naimisiin. Hollywood.com-sivuston mukaan pariskunta on tosin kumonnut väitteet siitä, että he olisivat virallistamassa suhdettaan tulevana ystävänpäivänä.

Pariskunnan perheonnea täydensi myös viime viikolla tullut oikeuden päätös, joka teki Pittista Jolien adoptiolasten virallisen isän. Angelina sai oikeudelta luvan vaihtaa lastensa sukunimeksi Jolie-Pitt. Itse oikeuskäsittely oli ennätyksellisen lyhyt, sillä se kesti vain 60 sekuntia.