Nicole Kidman kiistää avioliittohuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicole Kidman on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän olisi menossa naimisiin maaliskuussa. Hän kiistää myös tiedot kihlauksesta country-artisti Keith Urbanin kanssa ja korostaa, että he ovat vain hyviä ystäviä.

Kidman ja Urban on yhdistetty toisiinsa romanttisessa mielessä jo viime vuoden kesäkuusta saakka, mutta molemmat ovat kiistäneet jo useaan otteeseen tiedot suhteesta. Vain muutamia päiviä sitten myös suomalaisessa mediassa hehkutettiin pariskunnan aikovan naimisiin ensi maaliskuussa.

Varmojen tietojen mukaan pari kuitenkin vietti sekä Kiitospäivän, että Joulun yhdessä Urbanin uudessa kotikaupungissa Nashvillessa, Tennesseessä. Viimeistään tuolloin huhut Nicolen ja Keithin suhteesta saivat uutta virtaa.

– He nauttivat selvästi vain mukavasta ystävyydestä. Nicolen yksityiselämä on kuitenkin hänen oma asiansa eikä minulla ole mitään tietoa heidän ystävyytensä laadusta, Kidmanin tiedottaja Wendy Day totesi People -lehdelle.