Kauppaneuvos Paukku kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Matti Tuominen on kuollut 65-vuoden ikäisenä. Kauppaneuvos Paukun roolista parhaiten tunnettu Tuominen kuoli keskiviikkona sairaskohtaukseen Helsingissä, Yleisradion verkkosivut uutisoivat.

Useissa elokuvissakin esiintynyt Tuominen tuli tutuksi koko kansalle suositusta Hyvät herrat -televisiosarjasta, jossa hän saunotti poliitikkoja. Ohjelma oli äskettäin tapetilla monen vuoden tauon jälkeen, sillä molemmat presidenttiehdokkaat ovat käyneet kauppaneuvos Paukun saunotettavana.

15-vuotiaana uransa aloittanut Tuominen nähtiin Paukun roolin lisäksi pitkään myös Helsingin kaupunginteatterin lavalla. Lisäksi hän näytteli mm. kahdessa Uuno Turhapuro -elokuvassa ja lukuisissa televisiosarjoissa. Niitä olivat mm. Mooseksen perintö, Hiljaista on ja Vain muutaman huijarin tähden, joka on sittemmin julkaistu myös DVD:llä.