Village Peoplen poliisi vankeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan discoyhtye Village Peoplen jäsen Victor Willis tullaan tuomitsemaan jopa kolmen vuoden vankeustuomioon, sillä hän jätti saapumatta Kaliforniassa järjestettyyn oikeudenkäyntiin. Hänen piti vastata siellä syytteisiin huumeiden ja aseen hallussapidosta.

Willis esitti 70-luvulla suursuosioon nousseen Village People -yhtyeen alkuperäisessä kokoonpanossa poliisia. Hän oli lupautunut saapumaan San Mateo Countyn oikeustalolle neljän kuukauden pakomatkan jälkeen, mutta ei ilmestynyt paikalle.

Kyseessä oli jo toinen saapumatta jättäminen, joten nyt syyttäjä vaatii 54-vuotiaalle Willisille kolmen vuoden ehdotonta vankeustuomiota. Aiemmin hän oli saamassa korkeintaan 16 kuukauden tuomion.

Willis jäi kiinni kesäkuussa, kun hänen hallustaan löydettiin kokaiinia ja ladattu ase. Tuolloin entinen discotähti oli yhä suorittamassa edellistä ehdollista tuomiotaan. Hän pääsi vapaalle 50.000 dollarin takuita vastaan, eikä häntä ole sen koommin nähty.