Jennifer Aniston paljastaa kaiken!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston on parhaillaan kirjoittamassa kirjaa, joka kertoo hänen elämästään ja avioliitostaan näyttelijä Brad Pittin kanssa. Viime vuonna eronnut Aniston piti Daily Mirrorin saamien tietojen mukaan päiväkirjaa koko avioliiton ajan.

Pian nuo päiväkirjan kirjoitukset voivat olla kenen tahansa luettavana, sillä Aniston haluaa kertoa totuuden avioliitostaan ja elämästään maailman himoituimpiin kuuluvan miehen kanssa.

Samalla Aniston voisi maksaa ns. potut pottuina petyttyään syvästi tapaan, jolla Brad aloitti uuden suhteensa Angelina Jolien kanssa. Aniston sai nimittäin lukea suhteesta lehdestä, vaikka Brad Pitt on väittänyt kertoneensa asiasta hänelle puhelimitse.

Aiemmin tässä kuussa Jennifer totesi, ettei hänelle ole jäänyt erosta pahoja fiiliksiä. Hänen mukaansa vuosi 2005 oli erosta huolimatta mahtava, eikä hän vaihtaisi vuodesta päivääkään pois.

– Viime vuonna oli hyviä aikoja ja huonoja aikoja. Vuosi oli kyllä aikamoinen, mutta en silti vaihtaisi siitä mitään. Muuten en olisi nyt tässä miettimässä kuinka voin, Aniston sanaili.