Kate Moss pakeni paparazzeja Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss joutui vauhdikkaaseen takaa-ajoon torstain vastaisena yönä Pariisissa. Moss teki poliisille ilmoituksen sen jälkeen, kun arviolta 15 paparazzia ajoi häntä takaa läpi kaupungin.

Brittimalli oli juuri viettänyt iltapäivän ranskalaisen lehtimoguli Jean-Yves Lefurin kanssa Ritz-hotellissa. Mossin ja Lefurin lähtiessä hotellilta paparazzilauma lähti seuraamaan heitä, joten he pakenivat ajaen useasti päin punaisia liikennevaloja.

Moss ja Lefur ajoivat suoraan Champs Elyseellä sijaitsevalle poliisiasemalle tekemään ilmoituksen. Tämän jälkeen poliisi pysäytti liikenteen hetkeksi, jotta supermalli ja lehtimoguli pääsivät jatkamaan matkaansa ilman paparazzeja.

Lefur on Etelä-Euroopassa julkkis seurusteltuaan aiemmin Monacon prinsessa Stephanien kanssa. Kate Moss on ilmeisesti jättämässä kotimaansa lopullisesti, sillä hän on ilmoittanut tyttärensä Lilan losangelesilaiseen lastentarhaan. Lisäksi hänellä on orastava suhde Jack Osbournen kanssa.