”Justin Timberlake on siipeilijä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on joutunut Yhdysvalloissa lumilautailumestarin tiukan kritiikin kohteeksi. Lumilautailun olympiahopeaa voittanut Danny Kass on kritisoinut popparia siipeilijäksi ilmaisten vaatteiden vaatimisesta.

Kass omistaa Grenade Gloves -nimisen vaatemerkin ja on usein joutunut antamaan miljoonia tienaavalle poptähdelle ilmaisia asuja.

– Justin Timberlake on käynyt muutaman kerran ja olemme antaneet hänelle kasan vaatteita. Hän on myynyt miljoonia levyjä, mutta edelleen hän mikään ei ole silti parempaa kuin ilmaiset vaatteet, Kass valittelee.

Tämän lausunnon jälkeen Timberlake tuskin pitää enää yllään kyseisen merkin asuja. Useille vaatemerkeille on lähes lottovoitto, jos maailmankuulu poptähti pitää heidän vaatteitaan ja samalla luo niille ilmaista näkyvyyttä miljoonien dollarien edestä.