Kate Moss teki ihmepaluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss joutui elämänsä pyöritykseen, kun hän jäi viime vuonna rysän päältä kiinni huumeidenkäytöstä. Tapauksesta syntyneen kohun aikana menestyvä malli muuttui lähes heittopussiksi, jonka asiakkaat vähenivät vauhdilla.

Moss meni kuitenkin vieroitushoitoon, josta hän pääsi viime vuoden lokakuussa. 3-vuotiaan Lila -tytön äiti on sittemmin yllättänyt alan ammattilaisetkin palaamalla nopeasti mallimaailman huipulle.

Huumekohun laannuttua Kate Moss on jo nyt allekirjoittanut mallisopimukset muun muassa Virgin Mobilen ja Roberto Cavallin kanssa. Alalla näin nopeaa paluuta pidetään suoranaisena ihmeenä.

Äskettäin Moss ilmoitti myös muuttavansa asumaan pysyvästi Yhdysvaltoihin. Lisäksi hänen henkilökohtainen elämänsä näyttäisi olevan kunnossa, kun käsipuolessa kulkee nykyisin Jack Osbourne.

Kate Moss palaa tällä viikolla Lontooseen kuulusteluihin viimevuotisen huumekohunsa tiimoilta. Britannian poliisi haluaa tietää enemmän videosta ja valokuvista, jotka levisivät syyskuussa brittimedioiden kautta koko maailmaan. Niissä Moss käyttää kokaiinia. Supermalli ei ole käynyt kotimaassaan tapauksen jälkeen, koska on pelännyt joutuvansa pidätetyksi.

Poliisin mukaan Mossin tulee kertoa kaikki mahdollinen tapahtumista, sillä muuten häntä odottaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomio kovien huumeiden hallussapidosta ja jakelusta, sillä videolla hän antaa kokaiinia rokkari Mick Jonesille.