Jälleen Hollywood-avioero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen puolen vuoden aikana lienee rikottu Hollywood-avioliittojen hajoamisen ennätyksiä. Tuoreimmassa kohuerossa Bon Jovi-yhtyeen kitaristi Richie Sambora ja televisiotähti Heather Locklear päätyvät ero teille yhdentoista vuoden yhteiselon jälkeen.

Vain reilu kuukausi sitten pariskunta hehkutti upeasti sujuvaa avioliittoaan mediassa, ja nyt Locklear on jättänyt avioerohakemuksen.

– Tämä on yksityisasia, eikä siitä ole tässä vaiheessa muuta kerrottavaa, Locklearin tiedottaja Cece York kertoi medioille torstaina.

Avioliiton ongelmista huhuttiin jo viime vuonna, ja pariskunta lähetti joulukuussa asiasta kirjallisen lausunnnon New York Daily Times -lehdelle.

– Totuus on se, ettei ole mitään kerrottavaa. Olemme yhä naimisissa 11 vuoden jälkeen. Tylsää, mutta totta, he vakuuttivat.

44-vuotias Heather Locklear ja 47-vuotias Richie Sambora menivät naimisiin Pariisissa vuonna 1994. Heillä on 8-vuotias tytär. Locklear tuli tunnetuksi Dynastia-menestyssarjasta, jossa hän näytteli Sammy Jon roolia. Sittemmin hänet on nähty muun muassa Melrose Place -sarjassa, josta hänet on myös palkittu.

Ennen Samboraa Locklear oli seitsemän vuotta naimisissa toisen rokkarin, Mötley Crüe-yhtyeen rumpali Tommy Leen, kanssa. Pariskunta erosi vuonna 1992.