Hiphop-legenda haluaa Paris Hiltonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Public Enemy -hiphop-yhtyeen jäsen Flavor Flav, oikealta nimeltään William Johnathon Drayton Jr., on kertonut ihastuneensa Paris Hiltoniin. Viisarikello kaulassa esiintyvä artisti paljasti asian Teen Hollywood -lehden haastattelussa. Hän kertoi myös suunnitelmansa mahdollisten tulevia treffien suhteen.

– Vien hänet risteilyalukselle, jossa on mukava poreallas. Siellä olisi myös shampanjaa, mansikoita, kermavaahtoa, ruusun terälehtiä ja sen sellaista, Flav suunnittelee.

Flavorin tavaramerkki on hänen kaulassaan roikkuvat erilaiset suurikokoiset viisarikellot. Myös hänen purukalustonsa hakee vertaistaan, sillä se hohtaa kultaisena. Mikrofonin lisäksi hänen instrumenttejaan ovat piano, rummut ja kitara. Hän levytti vuonna 1999 soololevyn, mutta sitä ei koskaan julkaistu.

Public Enemyn kulta-aikaan Flavor Flav tunnettiin myös ”Yeaaah-boyeeee!” huudoistaan.

Aiemmin Flavor on deittaillut mm. tanskalaista näyttelijä Brigitte Nielseniä Strange Love ja Surreal Life tosi-tv-ohjelmissa. Tänä vuonna heidät nähdään vielä Flavor Of Love -sarjassa. Nielsen on puolestaan näytellyt muun muassa elokuvissa Rocky IV, Cobra ja Beverly Hillsin kyttä 2.