Paris Hilton sai osuuden yökerhosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on laajentamassa toimintaansa myös Euroopan yökerhomaailman puolelle. Hän sai nimittäin vanhemmiltaan lahjaksi 50 prosentin osuuden Lontoossa sijaitsevasta The Collection -yökerhosta, joka on kuuluu tällä hetkellä kaupungin trendikkäimpiin menomestoihin ja esimerkiksi Prinssi Williamin kantapaikkoihin.

Paris sai osakkeet siksi, että hänen vanhempansa toivovat miljoonaperijättären keskittyvän jatkossa aiempaa enemmän liiketoimiin juhlimisen sijaan. Nyt Paris voi tosin yhdistää nämä kaksi asiaa ja samalla kehittää taitojaan liikemaailmassa.

– Tämä on vasta alkua. Hänen vanhempansa toivovat Parisin tekevän enemmänkin sijoituksia Lontoon yöelämään. Hän voi pelkällä läsnäolollaan saada yökerhosta suositun, Daily Mirrorin haastattelema lähde kertoi.

– Pitää paikkansa. Paris on osakkaana, mutta hän haluaa pysytellä taustalla ja nauttia omistuksestaan, ravintolan edustaja kertoi.