Egotrippi kiertää Suomea keväällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkielistä kitarapoppia soittava Egotrippi julkaisee kuudennen albuminsa Vielä koittaa uusi aika 22. helmikuuta ja aloittaa sen myötä laajan, kolmisenkymmentä keikkaa käsittävän kiertueen.

Suuren läpimurtonsa Egotrippi teki railakkaalla Älä koskaan ikinä -kappaleellaan, joka soi tiuhaan radioissa kesällä 2003. Tämän jälkeen Egotripin viidennettä albumia Matkustaja sekä kokoelmaa 20 suosikkia myytiin yhteensä 70.000 kappaletta.

Viime aikoina radioissa tiuhaan soineen Matkustaja-hitin myötä yhtye on saanut paljon uusia faneja, ja nyt yhtye lähtee tapaamaan heitä turneen merkeissä. Kiertue alkaa keskiviikkona 8. maaliskuuta Espoosta ja päättyy launtaina 6. toukokuuta Helsinkiin.

1993 perustettu Egotrippi yhdistää 60- ja 70-lukujen soljuvat melodiat rokkaaviin kitaravalleihin. Uuden albumin ensimmäisenä singlenä julkaistaan Nämä ajat eivät ole meitä varten.