James Blunt oksentelee keikkabussissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti James Blunt ei pidä keikkabusseissa matkustamisesta – varsinkaan juovuksissa tai krapulassa. You’re Beautiful -kappaleella listoille noussut tähti on paljastanut oksentelevansa kiertuebussissa liiallisen alkoholin käytön seurauksena.

– Linja-auton vessa ei ole kovin houkutteleva paikka kun olemme liikkeellä. Minulle on tapahtunut useita kertoja niin, että en ole ehtinyt ajoissa vessaan ja olen oksentanut ympäri keikkabussia, poppari tunnusti Daily Star -lehdelle.

James Blunt paljasti myös, että palattuaan Kosovosta hänen siskonsa näki hänet ensimmäisen kerran pää wc-pöntössä.

– Pääni oli pöntössä ja keskustelin Jumalan kanssa suurella valkoisella puhelimella. Siskoni purskahti itkuun nähtyään minut, Blunt naureskeli.

Nykyisin popparina itsensä elättävällä sotilassuvun vesalla on takanaan varsin menestyksekäs ura brittiarmeijan upseerina ja ammattisotilaana. Lisäksi hän on toiminut kuningattaren henkivartiokaartin sotilaana.