Conan haluaa Haloselta vastapalveluksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen iltapäivällä saapunut yhdysvaltalainen televisiotähti Conan O´Brien keräsi Helsinki-Vantaan lentokentälle yli tuhatpäisen fanijoukon. Vastaanotto oli kuin rocktähdellä salamavalojen välkkyessä ja ”Conan” -huutojen halkoessa ilmaa.

O´Brien tapaa Suomen presidentti Tarja Halosen ystävänpäivänä, eli ensi tiistaina. Hänellä on jo mielessään vastapalvelus, jota hän pyytää Haloselta vastineeksi näkyvästä tuestaan vaalikampanjan aikana.

– Yhdysvalloissa valituksi tullut presidentti palkitsee parhaat tukijansa ministerin viralla. Minä haluan saunaministeriksi, Conan vitsaili lehdistötilaisuudessa.

Conan vierailee tiistai-iltana myös Telvis-gaalassa, jossa hän jakaa vuoden 2005 parhaan naisesiintyjän palkinnon. Ohjelma nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla.

Lauantai-iltana Conan ehti käydä tutustumassa Helsinkiin. Hän tapasi kaupungilla myös fanejaan. Tähden vierailun ohjelmassa on shoppailua Helsingissä ja Late Night With Conan O´Brien -ohjelmansa kuvausta. Vierailun tarkkaa ohjelmaa ei ole julkistettu.