Conan matkaa huomenna Lappiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa parhaillaan vieraileva televisiotähti Conan O´Brien suuntaa huomenna Helsingistä Lappiin. Siellä ryhmä tutustuu pohjoisiin maisemiin ja kuvaa Late Night With Conan O´Brien -ohjelmaansa.

Sunnuntai-iltana O´Brien vieraili Arto Nybergin keskusteluohjelmassa. Hän kertoi kyläilleensä suomalaisperheessä ja Suomen saunaseuran vieraana, mutta ei ollut uskaltautunut vielä avantouinnille. Tähti oli mielissään Suomessa saamastaan vastaanotosta.

– Olimme Kanadassa viikon ajan tekemässä ohjelmaa, mutta emme saaneet siellä näin lämmintä vastaanottoa. Olemme käyneet myös Saksassa, mutta tällaista matkaa emme ole koskaan aiemmin tehneet, Conan kertoi.

– Halusin tulla Suomeen ja tavata fanejani. Lentokentällä fanijoukko antoi meille positiivista energiaa. Rakastan tätä maata ja haluan tulle uudelleen.

Huomenna 18 henkinen kuvausryhmä suuntaa lentäen Lappiin, jossa on tarkoitus kuvata suosittua talk show’ta. Tänä iltana ohjelmassa ei ole mitään erityistä, mutta uusia makuelämyksiä Conan kertoi haluavansa.

– Menemme ehkä haukkaamaan jotain. Onko teillä McDonald`sia? Haluaisin kokeilla Quater Pounderia juustolla. Niin, että se on tehty poronlihasta. Söimme eilen poron kieltä ja se oli kerrassaan fantastista!, Conan hehkutti.