Kate Mossin äidistä tulee malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on noussut huumekohunsa jälkeen nopeasti takaisin supermallien a-luokkaan. Mallin uralle tähyää nyt myös Mossin 56-vuotias äiti Linda Moss, joka valmistelee parhaillaan oman uransa käynnistämistä.

Linda Moss on saanut yhteydenottoja lukuisilta mallitoimistoilta, jotka uskovat hänen olevan tulevaisuuden hittinimiä seniorimallien markkinoilla.

– Henkilökohtaisesti uskon olevani hieman liian vanha, mutta tämä on silti imartelevaa. En voi kertoa vielä enempää, mutta olen saanut useita tarjouksia, Moss kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Mallitoimistot ovat huomanneet, että iäkkäämpien mallien kysyntä kasvaa kovaa vauhtia samalla, kun muotitalot alkavat tavoitella myös varttuneempien naisten markkinoita. Suuret ikäluokat luovat lähitulevaisuudessa mielenkiintoiset näkymät varsinkin tässä ikäryhmässä.