Conanin vierailu kiinnostaa maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi:n tammikuun alussa suomalaisille paljastama televisiotähti Conan O´Brienin Suomen vierailu on sujunut leppoisissa merkeissä Helsingissä ja Lapissa. Tähden vierailu on kiinnostanut mediaa myös maailmalla.

Vierailusta kirjoittaa esimerkiksi maineikas The New York Times, joka kertoo Conanin saapumisesta otsikolla ”A Trip to Conelandia, Also Known as Finland”. Jutussa kerrotaan miehen saamasta lämpimästä vastaanotosta ja luonnollisesti myös yhdennäköisyydestä presidentti Halosen kanssa.

”Tarja on presidenttimme, mutta Conan on kuninkaamme”, lentokentällä huudettiin lehden mukaan Conanin saapuessa maahan. Late Night With Conan O´Brien -ohjelman suosion noususta muistetaan myös mainita.

Myös lukuisat muut mediat ovat kirjoittaneet vierailusta mm. otsikolla ”Conan haluaa Suomen hallitukseen”. Esimerkiksi CNN-uutiskanava (video), Ruotsin TV4, MSNBC, USA Today -lehti ja lukuisat muut mediat ovat kertoneet suomalaisten Conan-huumasta.

Suomi on saanut siis Conan O´Brienin avustuksella varsin positiivista mainosta maailmalla. Samaa ei voi sanoa samana päivänä ympäri maailmaa uutisoidussa ”Suomalainen verkkosivusto julkaisi Mohammad-kuvat” -uutisesta.