Eminemin posse pahoinpiteli rokkarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Tommy Lee joutui viime lauantaina Detroitissa niin sanotun vanhan kunnon turpaanvedon uhriksi. Rock-kukko oli haukkunut paikallisissa viihdeväen juhlissa entistä ystäväänsä Kid Rockia, mutta Kidin ystävät eivät moisesta pitäneet.

Kid Rockin ystävistä paikalla sattui olemaan joukko Eminemin Shady Recordsin väkeä. Mötley Crüe -yhtyeestä tuttu Lee sai pian Eminemin suojatit kimppuunsa ja jäi luonnollisesti alakynteen. Rokkari poistui paikalta huuli auki ja kasvot veressä.

Kid Rockia ja Tommy Leetä yhdistää sama naismaku. Molemmat ovat nimittäin deittailleet povipommi Pamela Andersonia ja Lee on ollut hänen kanssaan myös naimisissa.

Juhliminen ei ole mennyt muutenkaan Tommy Leen osalta putkeen. Hän flirttaili äskettäin torontolaisella klubilla erään kaunottaren kanssa, kunnes juhlinnan lomassa sai kuulla, että kyseessä olikin Nina Arsenault -niminen transvestiitti.