Kiefer Sutherland haluaa tappaa Jack Bauerin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24-televisiosarjan päähenkilön roolissa nähtävä Kiefer Sutherland haluaa tappaa roolihahmonsa Jack Bauerin. Vuodesta 2001 saakka suurta maailmanlaajuista suosiota nauttinut Sutherland on ilmoittanut ”poistavansa” sarjan päähahmon, mikäli se katsotaan sarjan tulevaisuuden kannalta parhaaksi ratkaisuksi.

– Olen tyytyväinen mahdollisesta kuolemastani. Sarjalle on tärkeää, että Jack joskus kuolee. Näin tuleekin tapahtumaan hetkellä, jona katsojat sitä vähiten odottavat, Sutherland vihjaa.

– Olen alusta saakka sanonut, että joskus tulee se tilanne, jossa Jackin kuolema palvelee sarjan intressejä parhaiten. Uskon, että myös kaikkien muut sarjan näyttelijät ovat samaa mieltä omista roolihahmoistaan.

Jack Bauer tulee kuolemaan mitä luultavimmin aikaisintaan sarjan kuudennella tuotantokaudella, sillä parhaillaan Yhdysvalloissa pyörivän ja kuvattavan viidennen tuotantokauden jälkeen on tarkoitus tehdä sarjaan perustuva 24-elokuva. Suomessa nähdään parhaillaan 24-sarjan neljännen tuotantokauden jaksoja.