Tom Cruise ja Katie Holmes eroavat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen Life & Style Weekly-lehden tuoreimman numeron mukaan Hollywoodin kuumimpiin kuuluva julkkispariskunta, eli Tom Cruise ja Katie Holmes ovat eronneet.

Lehden mukaan pariskunta on perunut kevääksi kaavaillut häänsä lopullisesti. Cruisen ja Holmesin lähipiirin mukaan he päättivät lopettaa suhteensa ennen kuin heidän välinsä tulehtuvat lopullisesti.

Ystävien mukaan he aikovat ylläpitää kulissisuhdettaan siihen saakka, kunnes Katie Holmes synnyttää keväällä pariskunnan lapsen. Lehden saamien tietojen mukaan pariskunta nukkuu nykyisin eri makuuhuoneissaan.

Cruise ja Holmes ovat päättäneet jakaa huoltajuuden ja hankkia Holmesille asunnon läheltä heidän nykyistä taloaan, jotta isä voisi nähdä lastaan niin usein kuin haluaa.

Pariskunta on itse kiistänyt jyrkästi lehden esittämät eroväitteet. Heidän tiedottajansa Arnold Robinsonin mukaan kyseinen juttu on 100 prosenttisesti valhetta.

– Herra Cruise ja neiti Holmes ovat edelleen kihloissa ja hääsuunnittelut jatkuvat normaalisti, hän kertoi julkaisemassaan tiedotteessa.

Lehti vastasi tiedotteeseen ilmoittamalla, että toimitus seisoo täysin juttunsa takana ja että se sai tiedot erosta luotettavasta lähteestä.